Irtovarauksen tilausehdot

 • Irtovarausten peruutukset on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen vuoron alkua. Mikäli vuoroa ei ole peruttu ajoissa, veloitetaan vuoron hinta kokonaisuudessaan varauksen tekijältä. Perumisen voi tehdä itse tai soittamalla asiakaspalveluumme 040 1244300 (tekstiviesti/sähköposti peruutus ei ole validi).
 • Varaukset voi maksaa verkkomaksuna tai hallin kassalle. Vakiovuorot laskutetaan vakiovuorosopimuksen mukaisesti.
 • Verkossa ennakkoon tehtyä maksua ei palauteta. Peruuttaessasi maksetun vuoron ajoissa näiden ehtojen mukaisesti, saat rahat krediitteinä asiakastilillesi. Nämä krediitit ovat käytettävissä Hutungin verkkokaupassa muihin varauksiin.
 • Tiloissamme on tallentava kameravalvonta.
 • Ennakkoon varatun peliajan ylittäminen on kielletty. Mikäli ylität varatun peliajan, veloitetaan myös ylimenevä aika kentän varaajalta (minimissään lisämaksu on puolen tunnin kenttävuokraa vastaava summa).

Team Hutunki sopimusehdot

 1. Prepaid jäsenyys on voimassa ostopäivästä 1 kuukauden kerrallaan.
 2. Jatkuva jäsenyys on voimassa toistaiseksi, ja jatkuu automaattisesti kuukausi kerrallaan, kunnes se irtisanotaan. Sopimus alkaa ostopäivästä, ellei muuta ole sovittu. Sopimuksen irtisanomisen jälkeen asiakas maksaa vielä irtisanomista seuraavan erääntyvän laskun, ja jäsenyyden voimassaoloaika määräytyy tämän mukaisesti. Irtisanomisaika on täten 1-2 kuukautta. Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen jasmiina.poutiainen@hutunki.fi. Hutunki vahvistaa irtisanomisen sähköpostilla, ilmoittaen viimeisen maksettavan laskun eräpäivän ja jäsenyyden jäljellä olevan voimassaoloajan.
 3. Korttisi on henkilökohtainen ja tarkistamme henkilöllisyyden aina, kun tulet pelaamaan.
 4. Kortilla voit maksaa vain oman osuutesi pelivuorosta.
 5. Kortilla ei voi maksaa varattuja vuoroja: kun pelaat varatuilla vuoroilla, on ne maksettava muilla maksutavoilla. Varattuja vuoroja varten voit ostaa esim. 10 x kortin, jolla pelaaminen on edullisempaa.
 6. Voit tilata e-laskun verkkopankissa laskun maksamisen jälkeen, laskussa näkyvällä asiakasnumerolla. Asiakasnumero toimii tunnistetietona, jolla e-laskutilaus osataan yhdistää oikeaan asiakkaaseen.

Vakiovuoron sopimusehdot

 1. Vuokraaja maksaa vuokran
  1. kertamaksuna vuoron käytön yhteydessä
  2. laskutetaan etukäteen kauden pituisina jaksoina
  3. laskutetaan jälkikäteen 1kk:n jaksoissa.
 2. Vakiovuoro pelataan viikoittain, sitä ei voida perua. Ellei asiakas pääse jostain syystä pelaamaan vuoroansa, se on hyvissä ajoin siirrettävä toiselle päivälle. Muussa tapauksessa vuorot veloitetaan normaalisti.
 3. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, 2kk kesätauolla 15.6.–15.8.
 4. Hutunki sports & wellbeing Oy:llä on oikeus ottaa vuoro omaan käyttöönsä ja myydä se edelleen myös sopimuskauden aikana. Tällöin vuokraa ei peritä ja etukäteen maksetut vuorot hyvitetään.
 5. Vuokraaja sitoutuu korvaamaan Palloilukeskus Hutungin omaisuudelle aiheuttamansa vahingot. Kukin vahingontuottamus arvioidaan erikseen ja korvaussumma määräytyy korjauskustannusten mukaisesti.
 6. Vuokraaja ei voi siirtää tätä sopimusta toiselle ilman Hutunki Pelit Oy:n suostumusta.
 7. Mikäli jompikumpi osapuolista haluaa purkaa sopimuksen, kesken sopimuskauden, noudatamme 14pv irtisanomisaikaa.